onsdag 13. januar 2016

Store Vennlige Kjempe


Jeg fikk i oppgave å visualisere andre kapitel i boken Store Vennlige Kjempe av Roald Dahl.

Størrelsen på Bildet: A3 formatDette er originalen: Bilde av bryggen i regnvær dag. Originalen inneholder en dame som gå bort med et paraply. I vinduene er det folk og lys, og på bygningen er der skrifter.Her viser en en mørk natt med en kjempe som stå utenfor bygningen og skal skikke inni vinduet. Han har med kofferten og en lang trompet.


Her redigerte jeg først vekk det jeg vil ha vekk; Damen med paraply, lys og folk i vinduene og redigerte vekk skriftene på veggen. Jeg økte kontrasten på bildet, tonet ned farge, gjordt huset om til svart og hvitt, og de andre husene mørkere.

Bak kjempen er det egentlig en dame med en paraply, Jeg redigerte hun vekk og brukte steiner som sto der fra før av til å dekke feilene av redigeringen. 
Jeg forstørre en mann med en kappe, klippe inn to katter, søppelkassen, kofferten, bilen og trompeten


Kilder: 
http://www.theguardian.com/lifeandstyle/shortcuts/2014/jul/30/generation-selfie-spurning-black-cats
http://www.animalzoo.ro/istoria-pisicii/
http://www.unp.me/f142/revonation-of-old-car-39524/
http://www.middelalder-fashion.com/s/cc_images/cache_2458258414.JPG?t=1436456852
https://www.google.no/imgres?imgurl=http://www.musikipedia.dk/billeder/instrumenter/blasm/trompet1.png&imgrefurl=http://www.musikipedia.dk/messingblaesere/trompet&h=491&w=1515&tbnid=MLg72LuOVDfl2M:&docid=rj1VUnTcn54RLM&ei=MoqWVqSzDoyLsgHv1Ie4Dg&tbm=isch&ved=0ahUKEwiklNTxqKfKAhWMhSwKHW_qAecQMwg2KAYwBg


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar